۳۰ مهر ۱۴۰۵، ۱۰:۴۳

محموله گوشت فاقد مجوز در گلپایگان کشف شد

محموله گوشت فاقد مجوز در گلپایگان کشف شد

گلپایگان_مسئول بسیج اصناف شهرستان گلپایگان گفت:محموله قابل‌توجهی از گوشت در یک خودروی نیسان یخچال‌دار که قصدخروج غیرمجاز ازشهرستان گلپایگان را داشت، در جریان بازرسی شبانه شناسایی و توقیف شد.

محمد حکیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی و صیانت از حقوق شهروندان اظهار کرد: در جریان بازدید سرزده شبانه بازرس فرمانداری شهرستان گلپایگان درجریان بازرسی شبانه، یک دستگاه خودروی نیسان یخچال‌دار حامل مقدار قابل‌توجهی گوشت شناسایی و مورد بازرسی قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های انجام‌شده نشان داد محموله مذکور که قصد خروج از شهرستان را داشت، فاقد مجوز قانونی لازم بود.

مسئول بسیج اصناف شهرستان گلپایگان تصریح کرد: در پی این تخلف، با پیگیری مجموعه فرمانداری، شبکه دامپزشکی، هماهنگی نیروی انتظامی و حضور بسیج اصناف، محموله گوشت برای طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای مربوطه به کشتارگاه منتقل شد.

حکیمی ادامه داد: راننده این خودرو نیز به‌منظور رسیدگی به تخلف صورت‌گرفته به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی شد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای تشدید نظارت‌ها، جلوگیری از خروج غیرمجاز فرآورده‌های دامی و اجرای ضوابط و مقررات قانونی در شهرستان گلپایگان انجام شده است.

کد مطلب 6986140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha